Frøken Jensens gode Julemad

39,95 kr.

Ikke på lager

Vægt300 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-00-49926-9,7 2387004992611
Sidetal50

Julen er en af de højtider, hvor traditionerne holdes i hævd, specielt når det gælder maden.
Denne bog er en samling af Frøken Jensens bedste opskrifter på alle de traditionelle danske retter til juleaften og julefrokost, samt på julekager og konfekt. Her findes alt fra and til sylte, hjemmelavet leverpostej, honningkager, klejner og meget mere.
Frøken Jensens fulde navn var Kristine Marie Jensen. Hun blev født i 1858 i Randers. Efter sin konfirmation rejste hun til København, hvor hun havde forskellige stillinger som husbestyrerinde. Frøken Jensen tilbragte
også et år i England, inden hun i 1890 blev ansat hos Jørgen Melchior i København, hvor hun blev til sin død i 1923.
I I 1901 blev de mange opskrifter, Kristine Marie Jensen havde samlet gennem årene, udgivet under navnet „Frøken Jensens Kogebog“. Bogen er i dag en ægte klassiker, som er udkommet i utallige oplag og
er Danmarks mest solgte kogebog gennem tiderne.