Mad og Tips for Dummies

29,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1561 Kategorier: ,
Vægt450 g
Forfatter

,

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-91047-26-9, 9788791047268
Sidetal218

Over 150 opskrifter fra supper til souffléer.

Er dit bud på et hjemmelavet måltid en frossen færdigret fra døgneren, en optøet pizza eller en gang hurtig pasta med ketchup?
Nej, lad ikke din angst for køkkenredskaber holde dig ude af køkkenet. I Mad & tips for Dummies finder du løsningen på alle dine kogekunst-dilemmaer.
Den løfter sløret for, hvordan du:
steger, rister, griller og sauterer
som en professionel
tilbereder vegetarretter med duft og smag
imponerer venner og familie med sublime, men nemme middage
arrangerer dit køkken, så alt fungerer
blander, afmåler og udskifter ingredienserne i dine opskrifter
tryller en middag frem af, hvad køleskabet byder på
holder husholdningsbudgettet

De vigtigste metoder tips og teknikker fra de rigtige mesterkokke.
Skrevet af en kendt madskribent og forfatter til flere madguides og en mediekonsulent og opskriftforfatter.
Hvem siger, at madlavning skal være kedelig og besværlig?