Køkkenskolen – Hovedretter

19,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 994 Kategorier: , ,
Vægt700 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-15-073757
Sidetal95

»Kogebogens regler kan ikke gøre det alene. Det egentligste, det uudsigelige, i kogekunsten må vedkommende have på fornemmelsen; hun - eller han - må komme til det ved et skøn.«
(JACOB KNUDSEN)

Det er selvfølgelig korrekt, at det ikke altid er nok at kende kogekunstens regler, når man vil lave god mad, men det er nu forudsætningen og grundlaget for at kunne lave en vellykket ret.
Når man er fuldt fortrolig med kogekunstens gyldne regler, skal det ekstra pift - det uudsigelige - nok komme.
Ideen med KØKKENSKOLEN er at give Dem en madlavningens grundbog - et solidt fundament for videre kulinariske eksperimenter og oplevelser.
I KØKKENSKOLEN Hovedretter findes et rigt varieret udvalg af lækre middagsretter, både ganske enkle og lidt mere »indviklede« retter. Hovedretter er klart opbygget og overskueligt inddelt i grupper efter hvilken
stegemetode, der er anvendt. Det er jo praktisk at vide, om man skal bruge pande, gryde, ovn eller grill! Dejlige saucer og spændende tilbehør har også deres afsnit.
Men KØKKENSKOLEN giver ikke blot opskrifter. Den forklarer, underbygger og beskriver hver eneste arbejdsgang punkt for punkt, fra man står med råvarerne, til man serverer den færdige ret. Det hele er illustreret af instruktive billedserier trin for trin.
Når man kan sin »køkkenskole«, har man erhvervet så megen »professionel kokkeviden«, at det er en fornøjelse at eksperimentere og komponere egne retter.
forskellige former for supper og bouil-
loner m.m. I Bind II blev Forretterne
gennemgået, i Bind III Frokostretter.
Efter Hovedretter følger Efterretter.

>> Efter en god middag kan man tilgive
hvemsomhelst, endog sine slægtninge.«
(OSCAR WILDE)