Køkkenskolen – Frokostretter

19,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 997 Kategorier: , ,
Vægt700 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-15-07251-7
Sidetal96

»Kogebogens regler kan ikke gøre det alene. Det egentligste, det uudsigelige, i kogekunsten må vedkommende have på fornemmelsen; hun - eller han - må komme til det ved et skøn.«
(JACOB KNUDSEN)

Det er selvfølgelig korrekt, at det ikke altid er nok at kende kogekunstens regler, når man vil lave god mad, men det er nu forudsætningen og grundlaget for at kunne lave en vellykket ret. Når man er fuldt fortrolig med kogekunstens gyldne regler, skal det ekstra pift - det uudsigelige - nok komme.
Ideen med KØKKENSKOLEN er at give Dem en madlavningens grundbog - et solidt fundament for videre kulinariske eksperimenter og oplevelser.
I KØKKENSKOLEN Frokostretter gennemgår kokken Morten Lie nøgleopskrifterne på en række lækre frokostretter, som man selv har mulighed for at variere efter smag og årstidens
udbud af råvarer.
For danskere har ordet frokost en ganske særlig klang og er meget ofte ensbetydende med det »store, kolde bord med lidt lunt«. Det er en speciel nordisk specialitet og gode skikke skal man
hæge om. Men også på dette kulinariske felt har vor stigende rejselyst påvirket vore spisevaner. Vi har opdaget, at det tit bekommer både smagsløg og mave bedre med en lækker og varm
frokostret.
Men KØKKENSKOLEN giver ikke blot opskrifter. Den forklarer, underbygger og beskriver hver eneste arbejdsgang punkt for punkt, fra man står med råvarerne, til man serverer den færdige ret. Det hele er illustreret af instruktive billedserier trin for trin.
Når man kan sin »køkkenskole«, har man erhvervet så megen »professionel kokkeviden«, at det er en fornøjelse at eksperimentere og komponere egne retter.

>> Efter en god middag kan man tilgive hvemsomhelst, endog sine slægtninge.«
(OSCAR WILDE)