A piece of cake – De allerbedste brød og kager

84,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): apiceofcake Kategori:
Vægt800 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN978-87-00-79952-3
Sidetal223

A PIECE OF CAKE er en superlækker bagebog for både øvede hjemmebagere og begyndere. Her får du ca. 200 af den svenske tv-kok Leila Lindholms indbydende og lettilgængelige opskrifter på alt fra småkager,
muffins, tærter og festkager til madbrød og knækbrød. Klassikere som vaniljeboller blandet med nyt lækkert bagværk som brownie-muffins, cupcakes med jordnødder og karameltærte med pekannødder.

Leila giver også tips til, hvordan man laver ni forskellige krydringer af sukkerbrødsdej og forvandler den til for eksempel syrlig birkes-citronkage, gammeldags æblekage, jordbær-rabarberkage eller kokostosca. Hun
byder desuden på mange dejlige brød som franske briocher, baguette, tortano, jordbærscones med valnødder, saftige tyttebær-rosinbrød og hjemmebagte rosmaringrissini.

Leila Lindholm er tv-kok på den svenske kanal TV4 og en af Sveriges mest populære kokke med flere programserier bag sig.
I 1999 blev hun udnævnt til årets kvindelige kok og i 2004 til årets tv-kok.

A piece of cake er Leilas tredje kogebog. I 2009 har hun desuden lanceret sit eget livsstilsmagasin, Leilas Country Living.