Appetitvækkere

79,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): appetitvaekkere Kategorier: ,
Vægt500 g
Forfatter

, ,

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-413-6442-1, 9788741364421
Sidetal94

DRINKS OG TILBEHØR I GODE KOMBINATIONER
Der tales så meget om, hvordan man kombinerer mad og vin og om helheden i et måltid. Men har du nogensinde spekuleret nærmere over sammensætninger med aperitiffer og snacks?
Hvilken drink skal serveres til gravad laks med rævesauce? Hvilket tilbehør er det bedste til en Cosmopolitan? Hvorfor fungerer Whiskey Sour så strålende sammen med parmesanchips med kommen og tørret
frugt?
Efter adskillige forsøg og varierede smagseventyr kan forfatterne her vise, hvilke drinks og hvilke tilbehør der rent faktisk passer bedst sammen, og desuden kan de forklare hvorfor. Mere end halvtreds spændende kombinationer er resultatet af deres lyst til at eksperimentere.

De fleste kender betydningen af at vælge den rigtige vin til en middag. Ikke alle retter egner sig til bestemte druer og en forkert valgt vin kan ødelægge både maden og vinen. Det er faktisk samme problematik, når der skal serveres en drink eller aperitif med tilbehør.

Det giver Appetitvækkere - drinks og tilbehør i gode kombinationer svar på. Bogen sætter en række cocktails sammen med passende tilbehør samt kombinerer en masse tilbehør med passende drinks. Grundreglen er enkelt: Man skal kunne spise uden bestik og uden at behøve at stille glasset fra sig.

Bogen indeholder et væld af opskrifter på både drinks og snacks samt illustrationer der giver god inspiration til, hvordan man kan kombinere både klassiske og utraditionelle drinks med lige så klassiske eller utraditionelle snacks.

Opskrifterne er smagsmæssigt afstemt således at drink og snack supplerer hinanden i smagsnuancerne. Bogen er velegnet som inspiration til både den lille intime hyggestund og til den store fest. Let the party begin!