Back to basics – fra sild til rucula

39,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): back-to-basics-fra-sild-til-rucula Kategorier: , Tag:
Vægt550 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-17-07008-2, 9788717070080
Sidetal158

En kogebog for dem, der vil genfinde det grundlæggende og enkle i køkkenet.
Pernille Bækgaard giver sin version af det nutidige danske køkken med hvad det indebærer af impulser fra resten af verden. Resultatet er et ærligt og reelt køkken med plads til både marinerede sild og penne med chili.
Pernille Bækgaard er kok og ikke mindst madskribent på bl.a. Alt for Damerne samt redaktør af www.1st-gourmet.dk. Pernille har tidligere bl.a. skrevet Grønland - mad og myter, Den nye Fiskekogebog og Kokkens Kneb.
Columbus Leth er portræt- og reklamefotograf og har gjort sig bemærket med sine sanselige madfotografier.