Bogen om rødt oksekød

9,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): bogen-om-roedt-oksekoed Kategorier: , , , , , , Tag:
Vægt200 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBNN/A
Sidetal47

Indhold
2-5 Tips om rødt oksekød
6-7 Oksehøjrebssteg
8-9 Højrebskotelet
10-11 Helstegt oksefilet
12-13 Bøf med kryddersmør
14-15 Bøf i folie
16-17 Bøffer med champignonsovs
18-19 Peberbøf
20-21 Tournedos bearnaise
22-23 Minutbøf
24-25 Indbagt oksemørbrad
26-27 Oksetyndsteg
28-29 Porterhouse steak
30-31 T-bone steak
32-33 Tykstegfilet som roastbeef
34-35 Kød-fondue
36-37 Bøf på spid
38-39 Helstegt culotte
40-41 Farserede kødruller
42-43 Helstegt, marineret oksesteg
44-45 Oksekød med øl og urter
46-47 Bøf tatar