Bornholmernes mad – en kulturhistorisk kogebog

39,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): bornholmernes-mad-en-kulturhistorisk-kogebog Kategorier: ,

En kogebog om ganske almindelige bornholmeres mad.
Om specielle bornholmske egnsretter og gammeldags, traditionel dansk mad.
Alt fremstillet af øens egne råprodukter.
Kraftig kost, der bærer præg af, at den blev fremstillet til en hårdtarbejdende befolkning.
Ind imellem vil det være en god idé at sætte en bornholmsk ret på bordet.
Det er god, sund og nærende mad - og det er billig mad!
God appetit.
»Sild og søvva«, spegesild og søbe, var de gamle bornholmeres hverdagsmad. Spegesilden lige fra tønden, med skind og ben, dyppet i eddike og løg eller hjemmemalet sennep. Med en fedtemad til.
Søvva af øl og mælk, med rugbrødstern og grødklatter.
Et krus hjemmebrygget øl og en malurtsyp!
Bornholms Trafikken
ISBN 87-88179-30-3