Cantina: Det mexicanske køkken

49,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): cantina-det-mexicanske-koekken Kategorier: , , Tag:
Vægt800 g
Forfatter

,

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-12-03125-9, 9788712031253
Sidetal128

Mexico or cantina-køkkenet en del af hverdagen. Fra de små boder på torvet over de stråtækte strandrestauranter til de store frokostrestauranter i byerne præsenterer cantina-kokkene rutinemæssige dampende tallerkener med daglig mexicansk mad hele dagen igennem, I CANTINA byder kokkene Susan Feniger og Mary Sue Milliken, der er kendte eksperter i mexicansk kokken, på det bedste af landets hverdagskost. De kommer med deres egne versioner af populære retter fra Yucatán til Rio Grande, fra Stillehavet til Den Mexicanske Golf. Vi får over 50 spændende opskrifter på kendte retter som guacamole, bars-ceviche, tortillasuppe, sort bønnechili med kalkun, grøn gazpacho, tacos med grillstegt oksekød, grillstegte rejer med mangosalsa, grillstegt, citronmarineret kyllingebryst, grønsagsenchil- adaer, fyldte chilier, vanille-karamelbudding, limetærte og Kahlúa-chokolade-brodbudding. Opskrifterne er lette at folge og er ledsaget af helsides farvefotos. Indledningen til CANTINA fortæller om historien bag hverdagskøkkenet i Mexico, som kan føres tilbage til de tidlige civilisatio- ner i landet og de første europæiske bosættere, Desuden får man praktiske råd om hvordan man giver sit hjem et cantina-præg. Bagest i bogen forklares de traditionelle ingredienser og metoder i det mexicanske køkken.