Carluccio’s Italienske Køkken

74,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): carluccios-italienske-koekken Kategorier: ,
Vægt860 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-614-0194-3, 9788761401946
Sidetal320

Antonio Carluccio er en af det italienske køkkens fornemste ambassadører uden for Italiens grænser. Han går lidenskabeligt op i sit emne, og hans mål er at dele sin viden med alle og at udbrede troen på, at Italien har et af verdens rigeste køkkener.
Italiensk mad er med rette kendt for sin gode smag og friske råvarer - noget, der desværre er ved at forsvinde i vores fortravlede hverdag.
Det italienske køkken bugner med solmodne frugter og grøntsager, friske fisk, førsteklasses kødprodukter og lokal vin lavet efter stolte traditioner - og meget, meget mere. Det er ikke kun en romantisk fantasiforestilling - sådan skal mad bare tilberedes og smage!
Carluccios budskab er, at ethvert måltid - uanset hvor ydmygt eller storslået det måtte være - begynder i det landskab, som ingredienserne stammer fra. Kvaliteten af det græs, som dyrene har ædt, de lokale
vejrforhold, tidspunktet og den måde hvorpå en afgrøde høstes og anvendes - det er alle disse processer, der forvandler en enkel ingrediens til en uforglemmelig smag.
Carluccio's italienske køkken rummer over 200 opskrifter og er rigt illustreret med farvefotografier og vignetter.
Holder man af italiensk mad, vil man også holde af denne bog.
Buon appetito!