De bedste grønne juicer og smoothies – boost din juice med grøntsager og superfoods

49,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): de-bedste-groenne-juicer-og-smoothies-boost-din-juice-med-groentsager-og-superfoods Kategorier: , , , , , , ,
Vægt700 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN978-87-7155-245-4, 91178877111552454
Sidetal199

Grønne juicer og smoothies er flydende helse, velsmag og velvære.
De grønne bladgrøntsager, som spiller hovedrollen i bogens mange opskrifter, indeholder nemlig flere gode næringsstoffer end stort set alle andre planter på jorden - og de er sprængfyldte med energi.
Bogen viser, hvordan du booster dine juicer og smoothies med superfoods, proteiner, fibre og meget mere, så de passer lige til dit behov. Bogen indeholder opskrifter med fokus på både detox, genopladning, vitalitet, energi og god fordøjelse.
Grønne juicer og smoothies er hurtige at lave. Så de er ikke blot gode for kroppen, mens også praktiske at have ved hånden og med på farten i en travl, men sund hverdag.

Norskfødte Katrine van Wyk kom til New York som model i 2006. I dag er hun certificeret holistisk helsecoach og ernæringskonsulent på det berømte Eleven Eleven Wellness Centre, wellness-ekspert for MindBodyGreen.com, ligesom hun har udviklet opskrifter til juicebarer i flere lande.