De bedste LCHF-opskrifter

69,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): de-bedste-lchf-opskrifter Kategorier: , Tags: , ,
Vægt1100 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN978-91-1-305660-9, 9789113056609
Sidetal189

Den ultimative LCHF-kogebog
LCHF er for mange en effektiv måde at slanke sig på. Som en ekstra bonus føler de fleste sig også sundere og bedre tilpas, og slipper for besvær med fx migræne, eksem og stive led.
Dropper man kornprodukter, sukker og fastfood fuld af tilsætningsstoffer, og satser mere på naturlige fedtstoffer, farverige grønsager og gode proteiner i fornuftig mængde, giver det en krop i balance og dermed et bedre helbred. Det er oprindelig og naturlig mad, som også er en fryd for øjne og gane.
De bedste LCHF-opskrifter sikrer dig mættende morgenmad, fin frokost, appetitlig aftensmad, fristende festmenuer og dejlige desserter. Hertil kommer tips om mellemmåltider, tilbehør, bagværk, snacks og buffetmad. Simpelthen den ultimative LCHF-kogebog!
Klare Desser er grafikeren, der blev kogebogsforfatter via sin store interesse for mad og helse. Sammen med sin mand og fotograf, Hans Desser, har hun udgivet omkring et dusin kogebøger, bl.a. Naturlig & nærende LCHF. Hun skriver også om emnet i flere aviser og magasiner.
ISBN