Den Blå Bagebog

19,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): den-blaa-bagebog Kategori: Tags: ,
Vægt200 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN5701009154576
Sidetal128

Tørsleffs Husmoder Service
Hele Danmarks køkkenhjælp
Tørsleffs Husmoder Service blev oprettet i 1939 med det formål, at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter. Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle typer husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt.
Erfarne husholdningslærere varetog aktiviteterne i Tørsleffs Husmoder Service, som bl.a. omfattede udgivelse af Tørsleffs kogebøger, afholdelse af madlavningskurser, afprøvning og udvikling af nye opskrifter, produktudvikling og ikke mindst daglig telefonrådgivning.

Nye tider - nye skikke
De senere år har det ikke været muligt at opretholde samme service som tidligere, selv om behovene for oplysning, om den daglige husholdning er ikke blevet mindre - tværtimod er der en stigende interesse for både spændende og sund mad. Men her, som på så mange andre områder, løses problemerne nu med internettet.
Tørsleffs Husmoder service er åben i et begrænset antal timer i sylte højsæsonen (maj - oktober). Åbningstider kan variere. Har du spørgsmål om
produkter, er du altid velkommen til at kontakte Haugen-Gruppen på tlf.: 3634 3000, eller på [email protected]
Find mere information om produkter, opskrifter m.m. på www.tørsleffs.dk