Den hemmelige kok – Sådan fusker madproducenterne med dine fødevarer

39,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): den-hemmelige-kok-saadan-fusker-madproducenterne-med-dine-foedevarer Kategorier: ,
Vægt550 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN9788740015959
Sidetal255

Hvad indeholder de fødevarer, vi dagligt sætter til livs egentlig?
Hvordan er de produkter, der fylder supermarkedernes hylder, blevet fremstillet? Og kan fødevareproducenterne tillade sig at kalde produkter, som er fyldt med tilsætningsstoffer og erstatningsprodukter, for hjemmelavede eller sunde?
I "Den hemmelige kok" går journalist Mats-Eric Nilsson, som flere gange har optrådt i dansk tv som ekspert i fødevarefusk, i kødet på de fødevarer, vi forbrugere intetanende køber og spiser dag efter dag med god samvittighed. Hans research fører ham bagom produkternes varedeklarationer og til afsløringer af, hvad der i virkeligheden gemmer sig bag de mange E-numre.

Bogen indeholder desuden en dansk indkøbsguide til 64 fødevarer og en E-nummerguide til samtlige EU-godkendte tilsætningsstoffer.

Mats-Eric Nilsson er madskribent på Svenska Dagbladet, chefredaktør for madmagasinet "Hunger" og desuden en meget efterspurgt foredragsholder i hele Norden. "Den hemmelige kok" er skrevet på baggrund af mange års undersøgelser af de industrielt forarbejdede madprodukter, vi spiser, og producenterne bag dem.