Den klassiske køkkenskole

79,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): den-klassiske-koekkenskole Kategorier: ,
Vægt2100 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

,

ISBN87-12-02409-0, 9788712024095
Sidetal

DEN KLASSISKE KØKKENSKOLE indeholder udførlige anvisninger på alt, hvad der er vigtigt at vide i forbindelse med madlavning og viser trin for trin, hvordan man

* renser og fileterer fisk
* udbener kød og fjerkræ
* laver klassiske saucer
* bearbejder grønsager
* laver mere avanceret konditori

GODE RÅVARER er grundlaget fór al god madlavning. Bogen præsenterer en mangfoldighed af råvarer fra hele verden og beskriver indgående både de almindeligt kendte og de mere sjældne råvarer.
ILLUSTRATIONERNE er instruktive og lærerige - de viser både råvarer, fremgangsmåder og redskaber. Bogen er gennemillustreret med mere end 2500 farveillustrationer.
og mange andre ting, man kan have brug for, når man går i gang i køkkenet.
DEN KLASSISKE KØKKENSKOLE er en komplet opslags- og kogebog inden for det klassiske internationale køkken og kan være en kulinarisk inspirationskilde med ingredienser og opskrifter fra alverdens køkkener.

DE KLASSISKE PRINCIPPER.
Bogen bygger på principperne for den franske køkkenskole Ecole de Cuisine La Varenne i Paris, der er grundlagt af bogens forfatter Anne Willan.
Oversættelse og bearbejdelse ved Suhr's Husholdningsskole.
“Det er simpelthen bogen, der kan gøre enhver interesseret læser til en dygtigere kok” - Ulrik Boesen i Morgenavisen Jyllands-Posten