Den store suppebog – Med de 4 årstiders bedste råvarer

24,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): den-store-suppebog-med-de-4-aarstiders-bedste-raavarer Kategorier: , , Tag:
Vægt350 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-991447-0-0
Sidetal98

40 ÅR MED MOU - DEN GODE SUPPE
Historien om Den Gode Suppe starter hos slagtermester Sigurd Mou i Esbjerg.
I 1953 købte slagtermester Sigurd Mou en lille slagterforretning i Esbjerg. I starten solgte han og hans hustru Vera et stort udvalg af kvalitetspålæg og salater, som de især havde held med at afsætte i stort omfang til de lokale fiskere.
Efterhånden som konkurrencen blandt byens slagtere og brugsforeninger blev hårdere, begyndte Sigurd Mou at tænke nye tanker. Og her starter suppeeventyret! Hvad der i starten var tænkt som et supplement til udsalget af pålægsvarer, blev hurtigt til en hel forretning i sig selv.
Først fandt Sigurd Mou på at producere kød- og melboller, og i vinteren 1966 kom ideen til den frosne oksekødsuppe. Sigurd Mou blev dermed den første, som sendte frosne supper ud på det danske marked, og supperne blev en god salgsvare både vinter og sommer. Da det på dette tidspunkt også var på mode at servere klar suppe til natmad efter selskaber, blev Sigurd Mous supper en stor succes.
Timingen i forhold til markedet var perfekt. Omsætningen i slutningen af 1960'erne var blevet så stor, at Sigurd Mou måtte flytte sin enkle produktion ind i nye og mere fremtidsrettede lokaler. I 1970 blev slagtermester Mous første fabrik opført, og dermed var grunden lagt til Danmarks største mærke inden for supper.
Også i dag holder vi traditionerne i hævd og koger stadig suppe efter MOUs gamle opskrifter. Sortimentet er udvidet med nye spændende supper, men basen er den samme. Vi koger stadig vores gode suppe fra bunden og lader den simre i mange timer for at koncentrere den gode smag. Derfor er MOU også i dag kendt for sine gode supper.