Dr. Atkins nye kostrevolution

59,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): dr-atkins-nye-kostrevolution Kategorier: , , , Tag:
Vægt800 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-604-1952-0, 9788760419522
Sidetal488

Dr. Atkins' revolutionerende kostprogram går ud på at undgå kulhydrater. Når kroppen mangler kulhydraterne, vil den forbrænde fedt for at få energi. Det betyder, at du kan tillade dig at indtage kalorier og alligevel tabe dig.
Videnskabelige undersøgelser har vist, at dr. Atkins' kostprogram ikke kun er et effektivt alternativ til de traditionelle slankekure. Samtidig med, at kiloene rasler af, mindskes risikoen for livstruende sygdomme som diabetes og hjertekar-sygdomme. Du bliver altså ikke alene slank, du får også et bedre helbred.

DR. ATKINS PROGRAM BESTÅR AF FIRE FASER
1. Induktion startfasen, hvor reduceret kulhydratindtagelse stimulerer kroppen til at fortsætte
2. Vedværende vægttab viser sig opnåeligt
3. Stabil vægt fører til permanente, sunde kostvaner
4. Stabil vægt for livet kostplanen der holder de tabte kilo væk fra din krop resten af dit liv

Bogen indeholder Dr. Atkins' talrige råd om motion, kosttilskud og sygdomsforebyggelse. Desuden menuforslag til de fire faser og 100 lækre opskrifter, der viser, at man kan sætte lighedstegn mellem sund kost og gastronomisk nydelse. Vægttab er ikke ensbetydende med afsavn.

CARSTEN VAGN-HANSEN, læge, sundhedskonsulent og radiodoktor har skrevet forordet til denne danske udgave.
ROBERT C. ATKINS tog i 1955 medicinsk embedseksamen ved Cornell University, New York. Hans bøger om revolutionerende kostterapi, som bærer hans navn, er solgt i flere end 10 millioner eksemplarer verden over.