Europas Mesterkokke byder til bords

224,95 kr.

Ikke på lager

Vægt3500 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN3-8331-1161-5, 9783833111617
Sidetal829

Med Eurodélices oprulles et fascinerende panorama over det gamle kontinents kulinariske kultur, som forener de lækreste specialiteter fra de europæiske mesterkokke. Passionerede gourmeter, og dem der gerne vil være det, kan her finde alt, hvad der er behov for til kompositionen af en udsøgt menu.
Bogen indeholder et ypperligt udvalg af kolde og varme forretter, hovedretter med alt godt fra havet, kød, vildt og fjerkræ samt raffinerede desserter og udsøgt bagværk. Om det er Krebs og
kaviar i aspargescreme, Lammefilet i krydderurtesvøb, Polenta med ricottaost eller Appelsinmandel-cremetærte, så er der i disse kreationer fra Østrig, Italien, Spanien, Portugal, Grækenland,
Frankrig, Benelux-landene, Schweiz, Storbritannien, Skandinavien og Tyskland noget for enhver smag og enhver lejlighed. Også dem, der er interesseret i tekniske finesser, og dem, der foretrækker det traditionelle køkken, vil have glæde af bogen.

Dem, der allerede har oplevet Harald Wohlfahrt, Marc Haeberlin, Fernando Adría, Léa Linster og deres kollegers kogekunst, kan glæde sig til endnu flere raffinerede smagsoplevelser. For alle andre venter en ny stor oplevelse. Alle de kokke, som har bidraget med opskrifter til bogen, bliver præsenteret i tillægget med foto og informationer om deres kulinariske levnedsløb.

Detaljerede fotos af de enkelte arbejdsgange, nøjagtige anvisninger samt værdifulde baggrundsoplysninger om retterne, ingredienserne og tilberedningsmetoderne vil snart gøre Dem til en begejstret mesterkok. God fornøjelse!

• Mere end 350 opskrifter fra europæiske mesterkokke
• Over 2000 fotos
• Trin for trin-anvisninger
• Baggrundsinformation om retterne og ingredienserne
• Miniportrætter af mere end 100 kokke og konditorer fra 15 lande

Alle opskrifterne er også beregnet for ikke-professionelle kokke