Fisk og skaldyr

59,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): fisk-og-skaldyr Kategorier: , , , Tags: ,
Vægt600 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN978-87-92596-81-9, 917 887925968 19
Sidetal96

Fisk og skaldyr er hurtig og lækker mad, både til hverdag og fest.
Og så er de fulde af sunde fedtstoffer til dine celler og din hjerne!
Der findes et utal af forskellige fisk og skaldyr, og de kan tilberedes på næsten lige så mange forskellige måder: Grilles, steges, ovnbages, koges, marineres, ryges ...
I Fisk og skaldyr får du over 70 lækre opskrifter på forretter, snacks, supper og hovedretter. Lav selv de lækreste krydrede fiskefrikadeller, forkæl familien med risotto med fisk og skaldyr på en fredag eller skab
feststemning med grillede chilirejer.
I bogens indledning får du en oversigt over de mange typer af fisk og skaldyr. Du får tips til, hvordan du køber og opbevarer fisk og trin-for-trin forklaringer på, hvordan du klargør fisk og tilbereder skaldyr.
Fisk og skaldyr indgår i serien TIDENS KØKKEN, der har dansk forord og redaktion af den anerkendte kok Jan Friis-Mikkelsen. Han driver restaurant Tinggården og er bl.a. blevet tildelt Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom.