Gastronomisk grundbog

49,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): gastronomisk-grundbog Kategorier: , , ,
Vægt1100 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

,

ISBN3-8290-6162-5, 9783829061629
Sidetal299

Gastronomisk grundbog er skrevet af en af USA's mest respekterede madskribenter, som videregiver sin omfattende viden og erfaring. James Peterson demonstrerer over 100 grundlæggende teknikker, som enhver
kok bør kende og viser i 150 opskrifter og mere end 1.100 fotos, hvordan de gastronomiske metoder omsættes i praksis. Desuden forklares, hvilken indflydelse de forskellige tilberedningsmåder har på råvarernes smag. Hvad er f.eks. forskellen på at stege fisk i smør eller olie? Hvorfor smager blancherede grønsager bedre? Er kyllingen bedst egnet til kogning eller stegning? Kender man virkningen af de forskellige teknikker,  kan man langt bedre udnytte råvarerne.

Flere artikler er udstyret med henvisninger til andre artikler, hvor man kan få uddybet sin viden om emnet eller beslægtede emner. Når man har moset kartofler kan man således nemt finde artikler om, hvordan andre grønsager moses eller hvordan de kan bruges til at jævne saucer. Desuden gennemgås køkkenets udstyr og den rigtige brug af redskaberne forklares - fra foodprocessor og juliennejern til trommesigter. Bogens grundige og klart skrevne artikler og den udførlige ordliste bagest i bogen kan for altid ændre din måde at arbejde i et køkken på.