Grønt – Bind 2

149,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): groent-bind-2 Kategorier: , , , , Tag:
Vægt1600 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-567-6920-2, 9788756769204
Sidetal463

GRØNT handler om grøntsager. Om det svimlende dejlige ved selv at dyrke dem i haven og tilberede dem i køkkenet.

GRØNT er en bog til mennesker, der har en helt ubændig lyst til at spise rigtig mange grøntsager mange flere forskellige grøntsager - og bruge mere tid på at lave maden og at nyde den.

GRØNT vrimler med opskrifter og tips til, hvordan man kan bruge grøntsager og krydderurter – alene, men bestemt også til kød og fisk, skaldyr, kager, desserter, drinks ...

GRØNT er skrevet af Camilla Plum, der ved ufattelig meget om økologisk havedyrkning, om det smukke, nyttige og vidunderlige ved at dyrke grøntsager, krydderurter og blomster - og om bagefter at nyde frugten af sine anstrengelser, hvad enten det handler om en tur til grønthandleren eller en tur ud i urtebedet.

GRØNT er ikke kun for folk med egen køkkenhave. Måske kan bogen friste dem, der gerne vil, men ikke gør det, til at dyrke selv.

"Jeg synes, at du har skrevet flot og stort og medrivende, som du plejer. Jeg elsker dit sprog. Du kan det samme med ordene, som du kan med råvarerne: trylle selv de enkleste gulerødder og gøremål om til små vidundere af salater og sætninger.'
Søren Ryge Petersen om GRØNT