Guide til Detox-kost – Mad der glæder din krop

99,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): guide-til-detox-kost-mad-der-glaeder-din-krop Kategorier: , Tag:
Vægt650 g
Forfatter

, ,

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN978-87-638-0627-5, 9788763806275
Sidetal197

Vil du gerne mærke livet boble i dig? Vil du vide, hvordan det er at være i din krop, når du fungerer optimalt og har masser af overskud? Sa kan det være, at du skal til at spise DETOX-kost
At spise DETOX-kost betyder at lære at mærke sin krop og dens behov. I denne læreproces vil bogen her være din ven og støtte.
När du giver din krop, præcis hvad den har brug for, er du tro mod dig selv, og selvaccept og selvværd vil stille og roligt vokse frem i dig. At spise DETOX-kost er at spise den mad, Du har brug for. Du bliver ikke et bedre menneske af at DETOXE. Du bliver bare mere DIG. Du er et værdifuldt og unikt menneske, og derfor skal du selvfølgelig have værdifuld og unik mad.
GUIDE TIL DETOX KOST er mere end blot en kogebog. Ud over en masse opskrifter på lækre DETOX-retter fortæller bogen dig om, hvorfor DETOX-kost gør din krop stærk og sund. Alle bogens opskrifter er uden sukker, uden korn og med et minimum af komælksprodukter, DETOX-kost er økologisk og helt fri for tilsætningsstoffer.

Pernille Richardt Damore (f. 1967) har arbejdet med DETOX-forløb siden 1995. Sammen med Frederick Richardt Damore (f. 1970) har hun udviklet Damore-metoden, som denne bog er baseret på Karen Norberg (f. 1978) er kandidat i folkesundhed og arbejder med DETOX-forløb i Pernille og Fredericks klinik DETOX DIT LIV.

Bog
HØST & SØN
Pris

107
2011