Kødets mester – en samtalebog med slagtermester Jan Lund – om kød, kvalitet og opskrifter

109,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): s-koed Kategorier: , , , Tags: ,
Vægt1400 g
Forlag

Sprog

Stand

ISBN978-87-93430-98-3
Sidetal279

En samtalebog med slagtermester Jan Lund – om kød, kvalitet og opskrifter

I en tid, hvor kødet kan føle sig lidt klemt mellem energifremmende juicer, sunde ­smoothies og vitaminboostende salater, er det en fornøjelse at møde den seriøse slagtermester med fokus på kvalitet og innovation.

Slagter Lund er en institution. En familievirksomhed på Frederiksberg gennem tre ­generationer, der nu også tæller slagterbutikker i Torvehallerne og på Jægersborg Allé i Charlottenlund, samt med direkte kontakt til forbrugerne længere væk via egen web­shop og måltidskasserne fra nemlig.com.

Denne samtalebog sætter fokus på det ædle slagterhåndværk og hylder det gode kød. Her tales om dyrevelfærd, om det hele dyr og om madspild. Samt om tilliden til både opdrætteren og slagtermesteren og om de trofaste kunder.

Vi besøger opdrætterne og går med i produktionskøkkenet, hvorfra der bringes klassiske og aktuelle opskrifter på smørrebrød, pålæg og kødretter samt flæskesvær fra farmor og farfar. Og ikke mindst spændende opskrifter fra tredje generations visionære og engagerede, moderne slagtermester Jan Lund, der både er gourmetkok, uddannet på Søllerød Kro, og slagter, og som stræber efter de brede horisonter med plads til kvalitet og et stort, fagligt engagement.