Køkkenskolen – Køkkenredskaber. grundregler og supper

19,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): koekkenskolen-koekkenredskaber-grundregler-og-supper Kategorier: , , ,
Vægt700 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-15-07251-7
Sidetal96

> Kogebogens regler kan ikke gøre det alene. Det egentligste, det uudsigelige, i kogekunsten må vedkommende have på fornemmelsen; hun-eller han - må komme til det ved et skøn.«
(JAKOB KNUDSEN)

Det er selvfølgelig korrekt, at det ikke altid er nok at kende kogekunstens regler, når man vil lave god mad, men det er nu forudsætningen og grundlaget for at kunne lave en vellykket ret. Når man er fuldt
fortrolig med kogekunstens gyldne regler, skal det ekstra pift - det uudsigelige - nok komme.
Ideen med KØKKENSKOLEN er at give Dem en madlavningens grundbog - et solidt fundament for videre kulinariske eksperimenter og oplevelser.
Kokken Morten Lie fortæller i dette bind af KØKKENSKOLEN bl.a. om valg af køkkenredskaber og råvarer, krydderier og krydderurter, dybfrysning, varedeklaration, menuteori og borddækning, inden
han går over til at give grundopskrifterne på de forskellige former for supper og bouilloner. Emner som klaring, forskellige former for jævninger, udskæring af grønsager, suppetilbehør m.m. bliver ligeledes
udførligt beskrevet.
Men KØKKENSKOLEN giver ikke blot opskrifter. Den forklarer, underbygger og beskriver hver eneste arbejdsgang punkt for punkt, fra man står med råvarerne, til man serverer den færdige ret. Det hele er
illustreret af instruktive billedserier trin for trin.
Når man kan sin »køkkenskole«, har man erhvervet så megen »professionel kokkeviden«, at det er en fornøjelse at eksperimentere og komponere egne retter.

>> Efter en god middag kan man tilgive hvemsomhelst, endog sine slægtninge.
(OSCAR WILDE)