Kollegiekogebogen

99,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): kollegiekogebogen Kategorier: ,
Vægt800 g
Forfatter

,

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN978-87-00-79417-7, 91178870011794177
Sidetal176

KOLLEGIEKOGEBOGEN er en anderledes og klart vinklet kogebog, skrevet for unge studerende med bidrag fra andre unge på kollegier over hele landet. Professionelle kokke har ikke haft en finger med i spillet, for hvad ved de egentlig om at lave mad i et kollegiekøkken med begrænset plads, slidte remedier og benhårde krav til at være kreativ, når naboen har brugt den sidste bouillonterning? Det gør til gengæld bogens forfattere – to tidligere kollegianere, der elsker at lave mad. De har indsamlet, gennemprøvet og tilrettet de mange lækre opskrifter med humor og praktisk erfaring, så selv den grønneste nybegynder, der lige har forladt mors køkken og aldrig selv haft en grydeske i hånden, kan være med.

Bogens kapitler er opdelt, så de følger kollegielivet: Her er basal indføring i husholdning og hygiejne, mad til madklubben, til når der kommer gæster, tre retter til festmiddagen, brød og kager til køkkenmødet, kreative drinks til gangvandringen - og mad til når der kun er en tier tilbage på kontoen.

JANNE TOFT JENSEN har boet på Børglurnkollegiet i Århus og Egmontkollegiet i København. Hun er i dag uddannet journalist.
JESPER MAIBOE er tidligere beboer på Egmontkollegiet i København. Han er uddannet geolog og folkeskolelærer.