Krudtugler & Kanelsnegle

119,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): krudtugler-kanelsnegle Kategorier: , Tag:
Vægt1400 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN978-87-00-79588-4
Sidetal276

Krudtugler og kanelsnegle sætter fokus på en hverdag med børn. Den åbner dørene til et univers, hvor kreativitet og leg er i højsædet og præsenterer læserne for et mylder af tips og idéer til mad- og bageopskrifter, inden- og udendørs aktiviteter, ferieprojekter, indretning, hjemmelavede gaver, søde sager, drinks, dekorationer, pynt, fødselsdags- og julehygge og meget, meget mere.

Med en kombination af praktisk sans, kreativitet og kulinarisk tæft giver Sif Orellana her sit bud på, hvordan man - med enkle midler og en forholdsvis lille indsats - kan bringe mere glæde og inspiration ind i en travl hverdag med børn og få dagligdagen til at blive både lidt nemmere og en hel del sjovere.
Bogen tager udgangspunkt i de fire årstider og giver friske og gennemtestede råd om, hvordan man kan inddrage børnene mere i de praktiske gøremål og i planlægningen af årets festlige begivenheder. Hvert kapitel er fyldt med inspirerende billeder, nyttige forslag og anvisninger til kreative og hyggelige aktiviteter, som børn og voksne kan være sammen om.

Sif Orellana er mor til tre drenge, uddannet cand. mag. i litteraturhistorie og massekommunikation med tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun har arbejdet som bl.a. IT- og marketingkonsulent for Kulturhus Århus og er kommunikationsansvarlig for Århus Festuge.