Kuren til varigt vægttab

69,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): kuren-til-varigt-vaegttab Kategorier: , , Tag:
Vægt700 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN978-87-400-1738-0, 9788740017380
Sidetal192

NÅ DIN DRØMMEVÆGT
Kuren til varigt vægttab hjælper dig med at finde din helt personlige vægttabsstrategi, så du kan fa et sundt vægttab, der holder resten af livet.
Henrik Duer tager dig i bogen gennem vægttabets faser og giver dig opskriften på, hvordan du kan tabe op til 20 kilo på 10 uger via følgende 4 trin:
Trin 1: et vægttab på op til 4 kilo den første uge
Trin 2: et stabilt vægttab på op til 2 kilo om ugen de følgende uger
Trin 3: hvordan du kickstarter dit vægttab, hvis det begynder at gå langsommere
Trin 4: succesfuld vægtvedligeholdelse, når målet er nået
Du får indsigt i, hvorfor styrketræning er en af de bedste måder at forbrænde fedt på, hvordan du øger din sundhed i hverdagen, og hvad der i øvrigt skal til for at få succes med dit vægttab. Trin for trin bliver du samtidig motiveret til at spise og træne rigtigt, så din fedtforbrænding bliver optimal.
Bogen har også en række styrke- og konditionsprogrammer, specielt designet til dig, som skal i gang med et vægttab. Hvert program har forskellige sværhedsgrader, så der vil være et, der passer til lige netop dit niveau.

Henrik Duer er uddannet træningsfysiolog, cand scient. i idræt (humanfysiologisk overbygning) og kemi og kendt fra bl.a. TV3-programmet "Ekstremt fed - et år til at redde livet", hvor han var vært.
Derudover er Henrik Duer personlig træner og har 15 års positiv erfaring med at få mennesker til at tabe sig eller til at komme i topform.