Lademanns Madvareleksikon

49,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): lademanns-madvareleksikon Kategorier: , ,
Vægt1500 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-15-07720-9
Sidetal296

I Lademanns Madvareleksikon beskrives alle betydende ingredienser, der anvendes i såvel det danske som det internationale køkken. Både traditionelle danske råvarer og produkter fra eksotiske egne er medtaget. De allerfleste råvarer er gengivet i naturlig størrelse samt i farver, og deres oprindelse, anvendelse og historie skildres udførligt i bogens tekstafsnit.
Lademanns Madvareleksikon er et uundværligt opslagsværk for enhver kulinarisk interesseret.

Bogen rummer en guldgrube af informationer om bl.a.:
Kødvarer - Fisk - Skaldyr - Fjerkræ - Vildt - Grønsager
Svampe - Bær - Frugt - Nødder - Pasta - Krydderier og
krydderurter - Ost - Æg - Aromatiske frø - Konserveringsmidler
Pickles - Chutneys - Sennep - Vineddike - Sukker
Sirup - Dressings - Syltetøj og marmelade - Honning
Mælkeprodukter - Konfekt - Farvestoffer - Kaffe - Te - Kaviar
Likør - Vin - og meget, meget mere!
-
-
-