Lademanns Whiskybog – Guide til Whisky fra hele verden

89,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): lademannswhiskybog Kategorier: ,
Vægt1200 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-15-10234-3, 91788715102349
Sidetal224

Tag med på en personlig tur verden rundt med denne ener blandt whiskyskribenter, manden som nyder international respekt for sin uforlignelige viden om emnet. Dette er en kilde til inspiration for såvel whisky-kenderen som begynderen og turisten.
Opdag glæden ved whisky i alle dens forklædninger:

SKOTSK MALT- og GRAINWHISKY:
Opdag hemmelighederne bag alle Skotlands fungerende malt og graindestillerier såvel som dem, der er gået tabt. Fra de tørvede Islays til de græssede Speysiders ikke ét destilleri bliver overset.

IRSK WHISKEY:
Find frem til forskellene mellem pure malt og pure potstill og få det optimale ud af din Paddy, Powers og Bushmills og også de fine whiskeyer fra Cooley.

AMERIKANSK WHISKEY:
Smag den nye potkedel bourbon fra Frankfort og rye fra San Francisco. Hvorfor smager Jack Daniels så anderledes end Wild Turkey? Og hvad har Virginias og Indianas whiskeyer til fælles med dem fra Kentucky?

CANADISK WHISKY:
Den letteste whiskystil i verden, men Jim Murray kan alligevel afsløre, at man fra Vancouver til Nova Scotia finder en forbløffende variation af whiskyer.

WHISKY fra RESTEN AF VERDEN:
For første gang besøges og vurderes verdens vidtstrakte whiskyproducerende forposter, bl.a. i Indien, Japan, Tjekkiet og New Zealand - og man kan slå følge med Jim Murray.

Illustreret med mere end 230 farvefotos og 58 whiskyetiketter samt 7 kort over verdens førende whiskyområder.