LCHF – Spis dig mæt & glad

69,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): lchf-spis-dig-maet-glad Kategorier: , Tags: , ,
Vægt650 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN9788740012125
Sidetal212

LCHF = LOW CARB - HIGH FAT
HVORFOR GJORDE JEG IKKE DET HER NOGET FØR?
Det er ofte det spørgsmål, som mange stiller sig selv, efter de har lagt kosten om til LCHF. Principperne er simple, maden er velsmagende og mættende og samtidig reguleres blodsukkeret, appetitten og vægten.
Jeg har været fan af Madbanditten.dk fra første gang, jeg stiftede bekendtskab med den. Her er ingen løftede pegefingre eller frøken-fornuftig stof, men til gengæld finder jeg masser af inspiration til, hvor nemt og opfindsomt helbredende mad kan være. Og ideer, man ikke ser andre steder!! Som fx en pizza med blomkålsbund som topscorer på smag. Meget frækt og kreativt! Nu har vi så en bog fra banditten - den vil jeg foreslå til mine klienter.
Charlotte Hartvig, Klinisk Diætist Aut. og forfatter til mange slankebøger Et af de værste resultater af kolesterolkampagnen, den største medicinske skandale i moderne tid, er en verdensomspændende epidemi af fedme og type 2-diabetes. Men der findes en enkel og ufarlig behandling. Gør det modsatte af, hvad de såkaldte eksperter siger: Spis mere naturligt fedt og færre kulhydrater, så bliver du rask. Mere end
tyve videnskabelige studier har vist, at den såkaldte LCHF-diæt er den bedste metode til at behandle patienter med overvægt og type 2-diabetes.
Uffe Ravnskov, dr. med., docent og formand for The International Network of Cholesterol Skeptics (www.thincs.org)
VED AT LÆGGE DIN KOST OM TIL LCHF OPNÅR DU:
Lang og stabil mæthed
Bedre appetitregulering
God energi dagen lang
Mindre sukkertrang

LCHF står for Low Carb - High Fat og er en kostmodel, som har braget gennem Sverige siden 2005. Kort fortalt spiser du en ren og naturlig kost med masser af grøntsager, kød af god kvalitet og naturligt fedt. Ingen hokus-pokus. Blot få kulhydrater og mere fedt. Velbekomme.

Vægttab uden sult
Bedre søvn
Færre humørsvingninger
Mindre disponering for en række livsstilssygdomme
Nu må den hovedløse fedt- og kolesterol-forskrækkelse stoppe! For mange er det kostmæssige problem, at de spiser alt for mange raffinerede kulhydrater og for lidt rigtig mad. I denne bog får du rigtig mad, der vil hjælpe mange med bugfedme, type 2-diabetes og forstadierne til det samt hjertekarproblemer og forhøjet blodtryk, uden at de skal være sultne og tælle kalorier hele tiden.

Umahro Cadogan, ernæringsekspert med speciale i biokemi og forfatter til flere kogebøger.

OM FORFATTEREN: Jane Faerber er 36 år, cand.mag. i fransk og retorik og har i en årrække arbejdet i mediebranchen. Jane er også mor til et hold tvillinger på 7 år og blogger på Danmarks
største LCHF-blog Madbanditten.dk.
LCHF-Spis dig mæt & glad er Janes første bog.