Lev fedt – bliv slank – Omega metoden

79,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): lev-fedt-bliv-slank-omega-metoden Kategorier: , Tag:
Vægt500 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-02-00957-9, 9117887021009576
Sidetal156

VEJER DU FOR MEGET? Vil du gerne ned i vægt? Er du træt af slankekure, fedthysteri, mirakelpiller og kalorietælleri? Så er denne bog noget for dig. Omega-metoden er ikke en kur; det er en metode, der gør dig i stand til at styre din vægt.

NØGLEN ER OMLÆGNING AF DIN KOST. Det er ikke hvor meget du spiser, men hvad du spiser, der afgør din vægt. Glem alt om fedtforskrækkelse, sult, slikhunger og krav til overmenneskelig viljestyrke. Du kan genvinde kontrollen over din appetit og din kropsvægt ved at lære noget om, hvad der styrer dit stofskifte. Forstå din krop og nå din ønskevægt.

DET GLADE BUDSKAB ER, at du bestemt ikke behøver at leve som en fastende munk, men faktisk kan udøve det rene livsnyderi med masser af gode grøntsager, olivenolie, frisk fisk, lækkert kød, livgivende frugt og et vist mål af vin. Det lyder behageligt, og det er det også. Derfor har du en oplagt mulighed for at gøre denne livsstilsomlægning permanent og blive ved med at være slank og have energioverskud, selv højt op i alderen.

Livsstils-pyramiden viser dig hvordan. Alle detaljerne kan du læse mere om inde i bogen.

NIELS EHLER er cand. hort., ph.d. og tidligere lektor ved Landbohøjskolen. Han fungerer bl.a. som vinskribent, rejseleder samt foredragsholder og er forfatter til flere bøger om vin, spiritus, gastronomi og rejser.
Frugt.