Lidt men godt om chokolade

39,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): lidt-men-godt-om-chokolade Kategorier: , , , , Tags: , ,
Vægt260 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-00-49644-8, 9788700496446
Sidetal82

"Lad os nyde chokolade med vellyst og mådehold eller på den måde, vi nu engang holder mest af den."
Christian Constant, fransk chocolatier

  • kager
  • desserter
  • småkager
  • konfekt
  • is
  • drikke
  • retter fra det salte køkken

Alle disse muligheder for at nyde chokoladen findes i Lidt men godt om chokolade, som er et udpluk af de bedste og mest populære opskrifter fra Claus Meyers bestseller fra 1995: Chokolade. Han giver desuden gode råd om behandling og tilberedning af chokolade samt servering af den rigtige dessertvin til chokoladetilberedninger.

Claus Meyer er kok og medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi. Han har skrevet en række kogebøger og deltaget i utallige madprogrammer på tv. Han har de sidste ti år kæmpet for at øge danskernes interesse for chokolade, bl.a. gennem etableringen af Chokoladeselskabet, udbredelsen af kvalitetschokoladen Valrhona og senest åbningen af kaffe- og chokoladebaren Estate Coffee i København.