Mad i en fart

59,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): mad-i-en-fart Kategorier: ,
Vægt900 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-15-10816-3, 9788715108167
Sidetal144

Efter en travl dag eller i løbet af en doven weekend er det nemt at hente lidt fastfood på det nærmeste hjørne, når sulten melder sig. Men det er aldrig helt så godt som den mad, man selv laver.
Tænk, hvis man kunne tilberede et godt måltid mad på den tid, det tager at hente en omgang fastfood?
Med Mad i en fart kan du gøre det. Mange af Louise Pickfords retter er serveringsklare i løbet af få minutter, andre kan stå på bordet i løbet af blot en halv time.
Her er hurtige forretter som Thai-rejefrikadeller med chilimarmelade eller Dip med grillstegt aubergine.
Prøv vegetarmad og tilbehør som Stir-fried tofu med chili- og kokossauce og Nem tomat- og oliventærte. Æg og ost er også lækkert til hurtig mad, hvad med Frittata med krydderurter og ricotta eller bagte æg med røget laks og purløg?
Når det gælder fisk og skaldyr, er der opskrifter som Stegte kammuslinger med knuste kartofler eller Stegt laks med krydret agurk. Fjerkræ og kød-afsnittet kan byde på Bøf af oksemørbrad med peberrodssmør og Jerk-kyllingevinger med avokado-salsa.
Louise Pickfords pasta-, ris- og nudelretter er ikke mindre gode. Du vil elske Pasta med smeltet ricotta og frisk parmesansauce eller Fennikel- og citronrisotto. Det samme med Louises brød- og pizzaopskrifter, fx Majsbrød med chili og Pizza med champignon og mascarpone.
Endelig er der et afsnit med drinks og søde sager. Prøv fx Bananfritter, Varm chokolade med mynte og for 007-fans- en James Bondi.
Få også en række tips om, hvordan man kan gøre madlavningen hurtigere og friskere på en måde, der fremhæver smagen.