Mad Mennesker Meninger

99,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): mad-mennesker-meninger Kategorier: , ,
Vægt450 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-416-1305-8, 8741613058
Sidetal154

Hvem har ikke prøvet at falde over en spændende madopskrift i et blad og sige til sig selv: Den vil jeg lave en dag!
Opskriften klippes ud og ryger hen i bunken til alle de andre, og den dag, man står og skal bruge den, er den bare pist væk.
Der skal nok også være mange læsere af John Prices madartikler, som har været ude for denne situation, og de kan glæde sig over, at der nu og her foreligger et omfattende udvalg af hans opskrifter samlet på et sted.
Og selvfølgelig ikke kun opskrifter, for når John Price skriver om mad, får ingen nok så delikat ret lov til at stå alene. De bliver alle garneret på det smukkeste med Prices festligt sprudlende causerier om mennesker, rejser, oplevelser. En fryd for sjælen såvel som maven.

John Price, skuespiller, sceneinstruktør, gastronom, blev født i København i 1913. Han gennemgik både balletskolen og elevskolen på Det kongelige Teater og debuterede som skuespiller i 1931. Siden har han spillet mange både klassiske og moderne roller samt iscenesat mange af dansk teaters største kunstneriske succeser.
John Price er medlem af Gastronomisk Akademi og udover de ovennævnte kunstarter beskæftiger han sig også med malerkunsten. Det foregår som regel på hans højt elskede Bornholm.