Mad til børnene

39,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): mad-til-boernene Kategorier: , Tag:
Vægt900 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBNN/A
Sidetal160

Børn ved godt, hvad de kan lide - især når det gælder mad. Det kan mange forældre tale med om. Men det, som de små kan lide, passer ikke altid med de voksnes forestillinger om, hvad børn har godt af. Det skal på samme tid smage godt og være sundt, det må godt være sjovt, det skal se lækkert ud og også gerne være hurtigt at tilberede.
Vi har her på 160 sider samlet de bedste opskrifter, som lever op til alle kravene: De er for børn, de er lette at lave, de opfylder børnenes ernæringsmæssige behov, og de er frem for alt lækre!
Bogen indeholder opskrifter på spændende morgenmad, som giver børnene en god start på dagen, og på mellemmåltider, som fremmer koncentrationsevnen. Men her er især fantastiske middagsretter og også mange ideer til lette måltider. Til sidst har vi samlet de bedste opskrifter til fester, og opskrifterne i dette kapitel kan garanteret medvirke til at gøre den næste børnefødselsdag helt speciel.
Sæt nye livretter på bordet, og forkæl ungerne med alt, hvad der smager godt og samtidig er godt for dem - fra Burger med krydderurter til Cowboykugler, fra Nøddebrød til de altid populære Fiskenuggets med to slags dip.
Vælg imellem over 100 opskrifter, der alle er illustreret med lækre fotos, og invitér familien til mange dejlige, fælles spiseoplevelser.