Middelhavets køkken – med et strejf af Le Creuset

69,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): middelhavets-koekken-med-et-strejf-af-le-creuset Kategorier: , , , , , , Tag:
Vægt340 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN630870126304
Sidetal95

Med "MIDDELHAVETS KØKKEN" inviterer Le Creuset dig på en kulinarisk rejse til den vidunderlige middelhavskyst. Du får opskrifter på både klassiske og moderne forretter, hovedretter og desserter fra Frankrig, Italien, Spanien, Grækenland og Nordafrika - alle nemme at gå til og tilberedt med gode og friske råvarer.
Det farverige, sunde og smagsfulde middelhavskøkken er kendetegnet ved glæden over friske råvarer, den autentiske tilberedning og servering af masser af fisk, grønt og frugt og ikke mindst den afslappede og selskabelige atmosfære omkring måltidet. Med "MIDDELHAVETS KØKKEN" kan du skabe en sydlandsk stemning, karakteriseret ved lange lune aftener, som suppleres med et lækkert måltid mad og et godt glas vin i selskab med familie og venner.
Middelhavets køkkener har mange fællestræk, men samtidig har hvert land sine helt egne kulinariske traditioner - fra Frankrigs elegante menuer, Italiens afslappede servering og Spaniens rustikke bondekøkken, over Grækenlands enkle og autentiske tilberedninger og til Nordafrikas krydrede simreretter. Kok og foodstylist Carsten Kyster har lavet opskrifterne til bogen, der kommer hele middelhavskysten rundt med coq au vin og crème brûlée fra Frankrig, pizza quattro formaggi og tiramisu fra Italien, tapas og paella fra Spanien, moussaka og græsk tomatsalat fra Grækenland og falafler og couscous fra Nordafrika - alt tilberedt og serveret i Le Creusets elegante og farverige køkkenudstyr, der matcher retterne perfekt.
I middelhavsområdet produceres også udsøgte vine, der går hånd i hånd med maden og fuldender den kulinariske oplevelse. I bogen får du en nem guide til, hvordan du kombinerer mad og vin, gode råd om vintilbehør og om, hvordan du åbner, ilter, serverer og opbevarer din vin.