Naturens spisekammer – Saml og tilbered råvarer fra den vilde natur

114,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): naturens-spisekammer-saml-og-tilbered-raavarer-fra-den-vilde-natur Kategorier: , , , , , , , Tags: ,
Vægt1000 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN9788756796460
Sidetal249

For Anette Eckmann er det en passion at drage ud i naturen og samle spiselige planter, urter, bær, frugter, fødder, nødder og svampe ... og hjemme i køkkenet fremtryller den lige så passionerede kogekone
de skønneste opskrifter på middagsretter, brød, salater og supper, saft, sirupper og marmelader, kryddersmør, saucer og urtesalte, snapse, likører og te. Der vokser sunde og spiselige lækkerier overalt, som giver et frisk pift til den daglige madlavning, og som er helt gratis! Og så er en udflugt i naturens spisekammer simpelthen god motion og mentalhygiejne. Bogen fokuserer på spiselige ting, der er nemme at finde mange
steder, og som ikke kan forveksles med uspiselige eller giftige planter. Det er et opslagsværk om mere end 40 vilde vækster - fra birk og brændenælde over hyben, kveller og mælkebøtte til ramsløg, svampe,
tang og violer. Bogen har over 200 opskrifter og masser af tips om, hvornår det er sæson for naturens gastronomiske godbidder, om udstyr til indsamling og om, hvordan du opbevarer de gode sager.
Anette Eckmann har sin egen virksomhed, Eckmann Studio, hvor hun i 25 år har arbejdet med trend-forecasting, udvikling af indretningskoncepter, foredrag og rådgivning. Hendes bolig- og madreportager
har været vist verden over i danske og internationale blade og magasiner som Alt for damerne, Bo Bedre, BoligLiv, RUM, Femina, Elle Decoration, Marie Claire Idées og vtwonen.