Øl & mad fra Nørrebro Bryghus

49,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): oel-mad-fra-noerrebro-bryghus Kategorier: , , , Tag:
Vægt1000 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

,

ISBN9788756773898
Sidetal203

Øl & mad fra Nørrebro Bryghus er for folk, der holder af fremragende øl og lækker mad. Disse to ting har på rekordtid gjort Nørrebro Bryghus til en af Københavns mest populære restauranter og indbragt stedet flere priser. Det er oplagt at lade folkene bag succesen øse ud af deres viden, og det gør de her:

Den kendte tv-kok Claus Meyer, der har stået bag Bryghusets ejer og brygmester Anders Kissmeyer og hans stab fra første færd, indleder bogen.

Ølskribenten Anders Evald fortæller om øllets tilbliven og de råvarer, der bruges. Han fortæller om bryggeriet og om de ølsorter, der ender på hanerne, ligesom han forklarer, hvordan man anvender øl i mad.

Bryghusets førende kokke har sammensat en række lækre retter til hver årstid, som fx stegt poussin med ølglacerede lår ledsaget af speltravioli med majs og kantareller. Rødbedesuppe med pilsner, bagt kuller og gedeost eller tærte af sød kartoffel med ølgelé og karry-anis is.

Det samlede hold af eksperter har sammensat forslag til, hvilke øl man bør drikke med hvilke retter. Og bogen har desuden et nyttigt afsnit om snacks og grundopskrifter.