Salater – Forretter, Hovedretter, Tilbehør

59,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): salater-forretter-hovedretter-tilbehoer Kategorier: , , , , ,
Vægt750 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-15-10819-8, 9788715108198
Sidetal127

Denne bog indeholder et væld af ideer til salat - sprødt, grønt og let - eller mangefarvet og fyldigt.
Som forret, hovedret eller tilbehør. Intet måltid uden salat.

Salater er mere end grønne blade. Server salat som et helt måltid, som en forret eller som tilbehør til en hovedret. Salater indeholder en mængde spændende og lækre opskrifter samt råd og tips til, hvordan man
kan sammensatte en salat.
Dressingen er kun begyndelsen. Salaten kan vendes i vinaigrette, pesto, flode eller oliefrie asiatiske dressinger.
Og så er der råd om, hvilken olie, eddike, saft og smag man kan vælge. Det overste lag, pynten, kan være sprødt bacon, gyldne nodder eller det grønne drys.
Masser af blade - hvordan skal de tilberedes, serveres, holdes friske og sprøde? Prøv en Caesar salad, en Båd med blåt eller en Græsk horta salat.
Grøntsager i salater - Rod salat med rødbede, rødkål og harissadressing og Indisk kartoffelsalat, der kan forvandle hverdag til fest, den gode Aioli fra Provence med hvidlogsmayonnaise, friske grøntsager og fisk -
eller masser af Salsasalat til grillmaden en sommeraften.
Alt godt fra havet er også godt i salater. Prøv Muslinger i i svin eller de sagnomspundne svenske krebs.
Kød og fjerkræ kan blive til smagfulde og kolde sommermåltider i varmen. Til andre tider er en varm salat sagen. Prøv den klassiske varme Salade tiède med and og spinat eller en Varm kyllingesalat med oliven og
tomater.
Pasta, ris og nudler giver gode salater som Salat med sorte ris og chiligrønt eller Japansk tofusalat med sesamfrø.
Her er også anvisninger på, hvordan man opbevarer salat, og hvordan man dyrker den i altankasser og urtepotter.