Skøn mad hver dag

79,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): skønmadhverdag Kategorier: ,
Vægt720 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-03-01144-5, 91788703011448
Sidetal175

SKØN MAD HVER DAG er en hyldest til hverdagens måltider. Det er de vigtigste, for det er dem, der er flest af. Måltidet har vi alle til fælles, uanset hvor i verden vi kommer fra, hvilken gud vi tror på, eller hvilken kulturbaggrund vi har. De fleste af os sidder ned, en eller flere gange om dagen, sammen med familie, venner eller arbejdskolleger og spiser. Men desværre er det et grundlag, der er ved at forsvinde.
Flere og flere måltider bliver indtaget hastigt og ukoncentreret på vej ud af døren, på gaden, i toget Med SKØN MAD HVER DAG husker Trine Hahnemann os på, at man skal prioritere at sidde ned og spise sammen. At vi i vores travle liv skal skabe plads til at lave mad med kærlighed. At vi skal lade køkkenerne rundt omkring i de danske hjem blive fyldt med råvarer og glade mennesker.
Vi får en lang række enkle og gedigne opskrifter på lækker og sund mad, som er sjov at lave og hyggelig at spise sammen - hvad enten familien består af to eller mange. Inspirationen er hentet fra store dele af verden, men der er også klassikere fra mormors køkken og fra barndomshjemmet. Alle er de udsprunget af Trine Hahnemanns eget køkken, hvor hun igennem mange år har lavet mad til familie, venner og ikke mindst til tusindvis af mennesker gennem sit arbejde som kok.