Smag på Fremtiden

119,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): smag-paa-fremtiden Kategorier: ,
Vægt1200 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBNN/A
Sidetal178

SMAG PÅ FREMTIDEN er en jubilæumsbog, der ser fremad. Med 50 år som leverandør af godt grej til professionelle køkkener har virksomheden Bent Brandt været en del af en branche, der især i de seneste år har
gennemgået en enorm udvikling. Hvad har denne udvikling betydet på godt og ondt, og hvordan vil det fortsætte? Vi har spurgt et udsnit af ildsjæle i den danske gastronomiske verden, og her er deres historie og
deres kvalificerede bud på fremtiden.
Brødrene Koch
Rasmus Munk, Restaurant Alchemist
Henrik Yde, kiin Kiin
Jimmy Holm, CANblau Tapas Bar
Rita og Jes Laustsen, Restaurant Kohalen
Jesper Boelskifte, MASH
Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel
Henrik Pedersen, Restaurant Babette
Soren Kühlwein, Hotel- og Restaurantskolen Kbh.
Det danske Kokkelandshold
Kristina Kristensen, Studenterhusfonden
Jane Benberg. Jyske Bank
Jakob Olesen. Grundfos
Merete Holst og Claus Meyer, Meyers Contract Catering A/S
Jørgen Bæk, Matematisk Instituts Kantine
Det danske Cateringlandshold
Poul Jacobsen, Erik Møller og Jonas Kragslund. Hotel Nyborg Strand
René Sørensen, Munkebjerg Hotel
Peter Chr. Jensen, Ruths Hotel
Charlotte Ancker og Bibi Betak, Sygehus Lillebælt, Vejle
Danni Bühlmann, Victors Madhus
Ole Hoffmann, Centralkøkkenet, Aarhus Universitetshospital, Risskov
Marianne Stagetorn Kolos, Conditori La Glace
Søren Stiller Markussen, Great Coffee
Jens Borup, Svaneke Bryghus