Smoothies – Hjemmelavede frugtpuréer og saftshakes

89,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): smoothies-hjemmelavede-frugtpureer-og-saftshakes-2 Kategorier: , , ,
Vægt900 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN978-3-625-12150-3, 91178362511121503
Sidetal192

Har du lyst til et hurtigt energi-kick? Så er vores smoothies og saftshakes det helt rigtige for dig! De frugtig-cremede vitaminbomber er et absolut hit og har et utal af anvendelsesmuligheder. De kan bruges som opkvikkende morgenmad, lækre snacks eller forfriskende lækkerier på en varm sommerdag - de kan gang på gang kombineres på ny og tilberedes i løbet af ingen tid.

I denne smukt udformede bog finder du en mangfoldighed af særligt udvalgte opskrifter med banan, jordbær, agurk & co. Ligegyldigt om der er tale frugtdrikke, smoothies peppet op med mælk og yoghurt eller en luksus-variant med is, fløde eller chokolade, så er der noget for enhver smag – fra den cremede og søde mango-vanilje-drik over den ingefærkrydrede smoothie med stegt æble til den forfriskende agurk-yoghurt-smoothie.

Alle opskrifter er nemme at tilberede og lykkes for enhver, og der findes tilmed en informativ indledning med gode råd til at røre og shake. Indbydende fotos giver dig lyst til mere, allerede når du bladrer bogen igennem.