Spis brød til – Brdr. Harders italienske køkken

39,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): spis-broed-til-brdr-harders-italienske-koekken Kategorier: , , , , , ,
Vægt250 g
Forfatter

,

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87 00 59822 4
Sidetal207

Det Gastronomiske Akademi tildelte i februar 1994 Andreas & Thomas Harder sit Diplom for Værdifuld Gastronomisk Indsats for kogebogen »Ikke altid pizza«.
Her er fortsættelsen. »Spis brød til« byder ligesom dens forgænger på opskrifter fra hele Italien og denne gang i særdeleshed fra Toscana, fra "Italiens grønne
hjerte" Umbrien, fra det slavisk og central-europæisk prægede Friuli og fra hyrdekulturen på Sardinien, som er brødrenes hjemmebane.
Opskrifterne er præcise og pædagogiske nok til at begyndere kan have glæde af dem, men indbyder samtidig de mere erfarne og/eller dristige til at improvisere frit over de temaer, der præsenteres.
Dertil kommer beretninger og anekdoter fra de to forfatteres samvær med deres italienske familie.
»Spis brød til« spænder over hele måltidet med opskrifter på bl.a. forretter, supper, pasta, risottoer, grøntsagsretter, fisk, fjerkræ, kød, pizza, brød og desserter.