Spis igennem

99,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): spis-igennem Kategorier: , , , , Tags: ,
Vægt1100 g
Forfatter

,

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-567-6742-0, 97887561767422
Sidetal312

Ikke siden Middelalderen har ernæringsvidenskaben og gastronomien gjort en alvorlig indsats for at tale samme sprog. Men nu har fedmeprofessoren og madelskeren udfordret sig selv og hinanden. Det er der blandt andet kommet et forskningssamarbejde og denne koge- og debatbog ud af.

Hvorfor bliver vi federe og federe? Er det den mad, vi ikke spiser, der gør os overvægtige? Og hvad er hemmeligheden bag vidunderlig mad med et behersket indhold af fedt? Det er et par af de grundlæggende spørgsmål, som Arne Astrup og Claus Meyer her giver svarene på.
Den nyeste ernæringsforskning, historiske tilbageblik og analyser samt andre kulturers principper for mindre fed velsmag er blandt emnerne i "Spis Igennem", der også viser vejen til mere end 100 skønne
retter. De fleste råvarer er danske, men inspirationen er hentet i Asien, Mexico og Middelhavsområdet.
Resultatet er velsmag med god samvittighed. Til dig, der vil tabe dig - og til dig, der af og til vil spise magert, men altid lækkert.
"Måske burde nogen have fortalt, at når man fjerner smørret og fløden fra det danske køkken, skvatter det sammen. Vi tvinges til at vælge imellem vores lyst og den såkaldt sunde fornuft ... Udover hvad det
betyder for vores livskvalitet, er vi overbeviste om, at det i allerhøjeste grad betyder noget for vores sundhed, at vi nyder vores måltider i fulde drag, at vi spiser igennem - samt at maden griber os om hjertet.
At fjerne fedtet fra maden giver ikke i selv mere eller bedre liv ..."