Spise med Price

99,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): spise-med-price Kategorier: , Tag:
Vægt1000 g
Forfatter

,

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN9788776804725
Sidetal176

Man skulle ikke tro, at det er en tilfældighed, at Price rimer på spise. De to brødre, Adam og James er vokset op i et skuespillerhjem, hvor maden ofte spillede den helt store hovedrolle. Brødrene har ikke
alene arvet den kunstneriske åre fra begge deres forældre. Fra deres far har de også fået den entusiastiske, smagsbegejstrede madglæde for såvel klassisk som moderne kogekunst.
I denne kogebog kommer brodrene vidt omkring. Opskrifter og tilberedning garneres med anekdoter om barndomshjemmet og rejser til udenlandske kulinariske oplevelser. De fortæller veloplagt om retters oprindelse og opfordrer samtidig til at eksperimentere. Det hele er tilsat en god portion humor. Og madglæden rækker fra opskrifter med fem meter fàretarm til en dekadent udgave af en risotto med 24 karat bladguld.
Bogen rummer alle opskrifterne fra DR2's populære madprogram "Spise med Price”, foruden variationer og tips, samt en del yderligere retter.

James Price: Født 1959. Uddannet komponist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Kapelmester på talrige musikforestillinger på københavnske teatre siden 1979. Har skrevet seks musicals sammen med sin bror, foruden en lang række kompositioner til revy, teater, tv og radio. Kapelmester på Cirkusrevyen siden 2002. Madskribent på Dagbladet Politikens 'Lørdagsliv. Medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi.

Adam Price: Født 1967. Fire års jurastudier på Københavns Universitet. Manuskriptforfatter på flere store tv-serier som Taxa, Nikolaj og Julie og Anna Pihl. Teaterinstruktør, oversætter og dramatiker til adskillelige musicals, skuespil og musikforestillinger. Derudover forfatter til en lang række revynumre. Redaktør på TV2 Drama fra 2001 til 2005. Madanmelder på Dagbladet Politiken fra 1992. Medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi.