Stenalderkost

34,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): stenalderkost Kategorier: , , , Tags: ,
Vægt200 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN9178877811439888
Sidetal221

• Kend dine stenalderforfædres hemmeligheder

• Spis mager protein for at optimere dit stofskifte og din energi

• Forebyg og helbred kræft, hjerte- og velfærdssygdomme

• Over 100 lækre stenalderopskrifter og kostplaner for seks uger

Stenalderkost bygger på teorien om, at den bedste kost for et godt helbred og en korrekt vægt er den kost, som vores tidlige forfædre i stenalderen spiste. Bogen gennemgår teorien og underbygger den bl.a. med eksempler fra undersøgelser af sundhed og helbred hos eskimoer og andre nutidige samler- og jægerfolk. Bogen udpeger også de stoffer og produkter i vores traditionelle, daglige kost, som er "rigtige” henholdsvis "forkerte" i forhold til mange livsstilssygdomme og problemer med overvægt.
Men ingen bog om kost uden opskrifter. Du får naturligvis også forskellige forslag til to-ugers kostplaner samt over 100 nemme opskrifter på moderne og slankende kød- og fiskeretter, supper, dressinger, salater og meget, meget mere. Stenalderkost er proteinrig, varieret og der er rigeligt af den, så ingen skal gå sultne fra bordet.

Loren Cordain fortæller os, at fordi vi nedstammer fra jægere og samlere, er vores arveanlæg ikke indrettet til den store mængde korn- og mælkeprodukter, vi spiser i dag. Man forstår bedre, hvorfor så mange af os er overvægtige. Stenalderkost rummer praktiske eksempler på en ny livsstil med vores naturlige ernæring og anbefales på det varmeste til alle danskere.
- Christian Bobzin, læge
LIBRIS