Suveræn Surprise – et overflødighedshorn af overkommelige opskrifter

99,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): suveraen-surprise-et-overfloedighedshorn-af-overkommelige-opskrifter Kategorier: , , Tag:
Vægt2000 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN9788756799959
Sidetal331

Suveræn Surprise er et surpriseparty i kogebogsform fra en af Danmarks bestsælgende kogebogsforfattere. Med masser af knald på layout og farver og sjove, alvorlige, skønne og skøre temaer for de fantastiske opskrifter, der kommer hele vejen rundt om dagens måltider, både til hverdag og fest.

Råvarerne tilberedes på alskens måder, når de er i sæson i Danmark og derfor er bedst. Her er mandemad og kvindemad og ikke mindst menneskemad. Du finder ikke dyre og svært tilgængelige råvarer, allerhøjest skal du forbi en helsekostforretning eller en velassorteret grønthandler i ny og næ. Og så er der saft og kraft og knald på det hele i Tinas multinationale køkken – med masser af tips og twisterier og den sædvanlige humoristiske indgangsvinkel.

Blandt de mange ’sager’ finder man Suveræne salater med brillante bobler (om mousserende vin), Radise-raffinementer, Råkost revival, Blomstermad, En tur i tidsmaskinen (om retromad), Suveræn Salatmand, Danish Dynamite, Ny Nordisk pasta, Fars fars – og ungernes, Vaks laks og Nytår – upside-down (se forsiden).

En kogebog, der er et overflødighedshorn af velsmagende mad, vidunderlige billeder, sjove tips og skæve indfald og derfor således heller ikke kunne have det sædvanlige praktiske Suveræne-størrelse, men giver den hele armen med det store coffetable-format.