Verdens bedste kur

79,95 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): verdens-bedste-kur Kategorier: , , , , Tag:
Vægt1000 g
Forfatter

,

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN978-87-030-5286-1, 97887030528611
Sidetal259

Hvor slank vil du være?
Her er bogen, der får kiloene til at rasle af og sørger for, at du aldrig tager dem på igen!
Verdens Bedste Kur er skruet sammen af ernæringseksperterne Christian Bitz og professor Arne Astrup, to af landets mest erfarne fagfolk inden for vægttab. Erfaringerne fra verdens storste videnskabelige undersogelse om kost og vægttab, Diogenes, som Arne Astrup har stået i spidsen for, ligger til grund for kostprincipper og opskrifter i kuren.
Kurens unikke program tager udgangspunkt i det nordiske kokken og indledes med en konkret 4-ugers madplan, som garanterer dig et vægttab på 1-2 kilo om ugen. Efter de 4 uger fortsætter du til fase 2, hvor du kan lave mad efter bogens 80 sunde og lækre opskrifter, som vil hjælpe dig til et yderligere vægttab. Fase 2 er den holdbare livsstilsændring, som er essentiel for et succesfuldt og vedvarende vægttab. Her er du selv med til at bestemme, hvor slank du vil være.
Verdens bedste kur bygger på helt enkle principper, der har dokumenteret effekt. Så du skal ikke tænke på kalorier, ekstreme sundhedsråd eller mystiske fodevarer. Du skal bare glæde dig over velsmagende mad, der gør dig og hele familien sundere og slankere.
Så sæt dig til bordet, og nyd de velafbalancerede fakta og de mange saftige opskrifter i denne sunde slankebibel.
Christian Bitz (1977) er uddannet cand.scient. i human ernæring og bl.a. kendt som fast ernæringsekspert på Go' morgen Danmark på TV2. Han er desuden forskningsleder på Herlev Hospital, forfatter til bestsellerne "Bitz din sundhed" og "Bitz dit kokken" og en populær foredragsholder, der turnerer landet tyndt med sine sundhedsrealistiske og motiverende budskaber. Christian har vundet flere priser, bl.a. som Årets Innovator i 2011.
Arne Astrup (ſ. 1955) er læge, dr.med., professor i ernæring og leder af Institut for Human Ernæring, Det Biovidenskabelige Fakultet, Kobenhavns Universitet. Arne Astrup har opbygget én af verdens førende forskergrupper inden for fedme. Han var 1992-2003 formand for Ernæringsrådet, 2005-2009 præsident for International Association for the Study of Obesity: 1999-2010 chefredaktor for Obesity Reviews, og 2011-redaktor af American Journal of Clinical Nutrition. "Fedmeprofessoren" er en ivrig debattor i medierne, foredragsholder og forfatter til flere boger om vægttab, mad og sundhed.