Webers Store Grillkogebog

69,95 kr.

På lager

Varenummer (SKU): webers-store-grillkogebog Kategorier: , , , , , , Tags: , , ,
Vægt1000 g
Forfatter

Forlag

Format

Sprog

Stand

ISBN87-1510247-5, 9788715102479
Sidetal159

Grundregler og tips forretter, fjerkræ fisk og skaldyr, kød amerikanske klassikere, grøntsager, salater og saucer og desserter.

Webers store grillkogebog er en ny bog for alle, der elsker at grille og spise uden døre. Med sine 95 appetitvækkende opskrifter demonstrerer den de mange og vanerede muligheder, der er for at tilberede enkle og lækre retter på grill

Hemmeligheden bag en grill med låg er ikke bare, at den kan grille, den kan også stege og bage. Kuglegrillen giver desuden mulighed for at udnytte varmen og reducere tilberedningstiden og giver i det hele taget kokken mere kontrol over tilberedningsprocessen.
I denne samling opskrifter på grillmad er ingredienseme mikset i de mest lækre kombinationer.
Den fristende smag og aroma fra grillet fisk, kød og vegetariske retter er fremhævet ved at benytte friske krydderurter og supplere med enkle salater. Tilbehør krydrer og forsøder grillhovedretter. Hjemmelavet is og andre uimodståelige desserter runder middagen perfekt af.
Hvad enten man har brug for en idé til familiens aftensmad på en almindelig hverdag, skal sammensætte menuen til et middagsselskab eller bare har lyst til at fremtrylle og nyde et uhøjtideligt måltid under åben himmel i venners, naboers eller familiens gode selskab, er inspirationen lige ved hånden med Webers store grilkogebog.